Vision@Line B.V.

Deelhorstweg 1
7037 CK Beek

E-mail
info@visionatline.nl

Bankrekeningnummer
3748.222.12

Kamer van Koophandel
Arnhem 09117749

BTW nummer
NL820870596B01

 

laboratorium.nl

De Nederlandse Laboratorium Site is hét trefpunt voor werkgevers en werknemers van biomedische en chemische laboratoria. Naast een vacature service, gratis werkzoekenden en stage service geeft de site mogelijkheden voor het promoten van opleidingen en trainingen. Of u nu bezoeker, student, opleider, analist, laborant of werkgever bent, voor iedereen is er informatie.

Bezoek laboratorium.nl

onderzoekers.nl

De Nederlandse Onderzoekers Site is hét trefpunt voor (toekomstige) werknemers en werkgevers in de wereld van het wetenschappelijke onderzoek. Promovendi, Postdocs en ervaren Onderzoekers, maar ook Studenten en docenten, kunnen via dit platform informatie uitwisselen op het gebied van nieuws, arbeidsmarkt en opleidingen.

Bezoek onderzoekers.nl

assistentensite.nl

De Nederlandse Assistenten Site is het platform vóór en dóór medewerkers met een medisch assistenten beroep. Naast een vacature service, bevat deze internetsite een gratis werkzoekenden en stage service. Medisch assistenten, medici, huisartsen, tandartsen en apothekers alsmede zorgorganisaties, zorgverzekeraars, adviesbureaus en overheidsinstellingen behoren tot de vaste bezoekers.

Bezoek assistentensite.nl

zorgen.nl

De Nederlandse Zorg Site is een webportaal voor zorgprofessionals en hun cliënten. Naast het laatste nieuws, relevante vacature service, en gratis werkzoekenden en stage service geeft het portaal mogelijkheden voor het aanbieden van links naar opleidingen en trainingen, het deelnemen aan een portfolio, maar ook informatie voor de zorgbehoevende, en veel meer!

Bezoek zorgen.nl