Edujet biedt praktijkgerichte zorgopleidingen en trainingen aan om jouw professionele zelfvertrouwen als zorgverlener te versterken.

Bij Edujet staat altijd de persoonlijke ontwikkeling van jou als professional centraal. Daarbij richten wij ons op praktische kennisdeling, zodat je hiermee direct aanslag kan. Met deskundige trainers en een eigen leervisie zorgt Edujet voor plezier, emotie en onverwachte inzichten. Jezelf verder ontwikkelen was nog nooit zo leuk!

Waar ga jij je verder in ontwikkelen?

Bekijk hier ons volledige aanbod aan opleidingen en trainingen.

Uitgelichte opleidingen

 • Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) – 10 praktijkdagen
  Als EVV-er organiseer en coördineer jij alle zorg voor de client. Jij bewaakt de kwaliteit van de zorg en regelt de afstemming tussen de professionele zorgverleners en mantelzorgers. Altijd met oog voor de beste kwaliteit van leven voor jouw cliënt. Ben jij in de wieg gelegd voor deze dankbare en mooie taak? Ben je nu zorgverlener en wil je doorgroeien? Schrijf je dan nu in.

 • Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) – 12 praktijkdagen
  De gespecialiseerde verzorgende psychogeriatrie (GVP) heeft een belangrijke taak in de ouderenzorg. Zij is medeverantwoordelijk voor het organiseren van kwalitatief hoogwaardige zorg aan ouderen met psychogeriatrische problemen. Het primaire doel is om, bij de cliënten met een psychogeriatrische aandoening, een zo goed als mogelijke kwaliteit van leven van te realiseren en waar nodig te verbeteren. Dat is in de praktijk niet altijd een gemakkelijke opgave. De GVP opleiding is volledig ingericht om jou – als gespecialiseerde verzorgende psychogeriatrie – hierbij te ondersteunen.

 • Gespecialiseerd Verzorgende Wijkzorg (GVW) – imcompany
  Als de Gespecialiseerd Verzorgende Wijkzorg door de voordeur van de client naar binnen stapt, begint het verhaal. Een sociaal praatje, kopje koffie of belangrijke verzorgingstaken: als gespecialiseerd verzorgende wijkzorg vervul jij een belangrijke rol.
  De functie van Gespecialiseerd Verzorgende Wijkzorg vraagt (naast specifieke vakkennis) een goed observatievermogen, goede communicatieve vaardigheden en zelfstandigheid. Deze zelfstandigheid kan zowel een pluspunt als een uitdaging zijn. Er gebeurt van alles achter gesloten deuren, waar jij in eerste instantie alleen voor staat.

Edujet praktijkgerichte Zorgopleidingen

Specialiteit(en)
Thuiszorg, Verpleegkunde, Verpleegkundige, Verzorgende IG, Wijkverpleegkundige, Zorgprofessional
Niveau
MBO
Type
Opleiding, Training
Opleider
Edujet
Website
https://edujet.nl

Opleidingen bij Edujet

Edujet biedt praktijkgerichte zorgopleidingen en trainingen aan om jouw professionele zelfvertrouwen als zorgverlener te versterken. Bij Edujet staat altijd de persoonlijke ontwikkeling van jou als professional centraal. Daarbij richten wij

MBO
Zevenaar, Nederland

Bij Edujet staat altijd de persoonlijke ontwikkeling van jou als professional centraal. Daarbij richten wij ons op praktische kennisdeling, zodat je hiermee direct aanslag kan. Met deskundige trainers en een

HBO, MBO
Zevenaar, Nederland