Implacademy is een Q-Keurmerk® geaccrediteerd opleidingscentrum voor nascholing in de orale implantologie, tandheelkunde en esthetiek. Wij bieden cursussen, workshops en hands-on trainingen voor tandartsen, implantologen, kaakchirurgen en assistenten.

Met ervaren docenten op het gebied van de tandheelkunde, staan wij garant voor de kwaliteit van onze opleidingen. Wij geven onze cursisten persoonlijke aandacht en leiden ze op in een aantrekkelijke accommodatie en in een prettige sfeer.

Implacademy is uitgegroeid tot een belangrijke aanbieder van cursussen, lezingen en workshops. Implacademy leidt tandartsen op tot implantologen en zorgt voor een continu cursusaanbod, zoals Starten met Implanteren.

Wij leiden tandartsassistentes op tot volwaardige implantologie assistentes. Uw assistente werkt allround en kan u veel kleine werkzaamheden uit handen nemen.

Kijk voor alle cursussen naar ons cursusaanbod.

Implacademy Opleidingscentrum

Specialiteit(en)
Implantologie, Kaakchirurgie, Opleidingen / Instituten / Instellingen, Tandarts, Tandartsassistent, Tandheelkunde, Tandtechniek
Niveau
hbo, mbo, wo
Type
Cursus, Training, Workshop
Opleider
Implacademy B.V.
Website
https://www.implacademy.nl

Opleidingen bij Implacademy B.V.

Implacademy is een Q-Keurmerk® geaccrediteerd opleidingscentrum voor nascholing in de orale implantologie, tandheelkunde en esthetiek. Wij bieden cursussen, workshops en hands-on trainingen voor tandartsen, implantologen, kaakchirurgen en assistenten. Met ervaren docenten op het

hbo, mbo, wo
Garderen, Nederland