Visionatline.nl is een online initiatief om vraag/aanbod van personeel, opleidingen en bedrijven bij elkaar te brengen. Onze specialisaties zijn Assistenten, Laboratoria, Onderzoek en Zorg.

Totaal hebben de platforms van Visionatline.nl ruim 80.000 bezoekers per maand. Onze kracht ligt in het brede aanbod van informatie gecombineerd met actuele interessante vacatures. Wij bestaan al ruim 20 jaar en hebben met onze propositie een duidelijke positie en waarde in de markt. Of je nu student, docent, onderzoeker, werkgever of gewoon geïnteresseerde bezoeker bent, voor iedereen is er informatie binnen je eigen specialisatie en is het mogelijk kennis uit te wisselen op het gebied van vaknieuws, arbeidsmarkt en opleidingen.

Natuurlijk zijn er bij ons verschillende mogelijkheden om te adverteren. Bedrijven, ziekenhuizen, overheden, opleidingsinstellingen en onderzoeksinstituten kunnen o.a. zichzelf promoten via een eigen webpagina. Gezien het feit dat werken / leren een steeds grotere rol speelt, is er ook veel aandacht voor opleidingen, cursussen / bijscholing en vervolgstudies.

Met onze specialisatie AssistentenAssistentensite.nl richten we ons vooral op de assistentenberoepen, zoals doktersassistenten, tandartsassistenten, apothekersassistenten, dierenartsassistenten.

Met onze specialisatie Laboratoria / Laboratorium.nl richten wij ons vooral op de laboratoriummarkt met actuele vakinformatie en uitgebreide kennis van de behoeften en trends in de markt.

Met onze specialisatie OnderzoekOnderzoekers.nl richten we ons vooral op wetenschappelijke onderzoekers van universiteiten, umc's, overheidsinstellingen, bedrijven, hogescholen en onderzoeksinstituten op het vlak van klinisch/medisch, Life Sciences, milieu, voeding en leefomgeving. Van starter tot senior.

Met onze specialisatie Zorg / Zorgen.nl richten we ons vooral op de zorgprofessionals in de sector Zorg & Welzijn van universitair medisch centra en ziekenhuizen tot verpleeghuizen en zorgboerderijen.

Voor onze tarieven, zie Adverteren.

De dienstverlening van Vision at Line kenmerkt zich door snelheid en flexibiliteit. Daarbij is maatwerk altijd mogelijk. En, niet onbelangrijk, tegen een betaalbare prijs. Opmerkingen en/of adviezen zien wij graag tegemoet via info@visionatline.nl.

Volg de Nederlandse Assistenten Site ook via Twitter en Facebook!
Volg de Nederlandse Laboratorium Site ook via Twitter en Facebook!
Volg de Nederlandse Onderzoekers Site ook via Twitter en Facebook!
Volg de Nederlandse Laboratorium Site ook via Twitter en Facebook!

En lees hier ons Privacy- en cookiebeleid Vision@Line B.V.

Henry Dijkman

Dr. H.B.P.M. Dijkman is docent cel-, weefsel- en ziekteleer bij de HAN-opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Zijn specialisatie is Nanotechnologie. Daarnaast heeft hij bij het Universitair Medisch Centrum Nijmegen (UMCN) een aanstelling als wetenschappelijk docent pathologie/ziekteleer. Hij doceert bij Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen en Tandheelkunde. Hij promoveerde op het gebied van nierziekten. Met een aanstelling bij zowel UMCN als het HAN-Instituut voor Toegepaste Biowetenschappen en Chemie, vervult hij een echte brugfunctie tussen beide onderwijsinstituten. Naast beide docentschappen participeert hij in diverse projecten en wetenschappelijke onderzoeken, waaronder het siliconenonderzoek.

Harold Kerstens

Mijn roots liggen in het laboratorium. Na een ruime periode in het biomedisch onderzoek heb ik mijn carrière voortgezet in het ziekenhuismanagement. Naast mijn activiteiten voor Visionatline.nl ben ik werkzaam als managing director binnen het Radboud University Medical Centre Nijmegen.